Blancmange curd.
A delicate dessert that is popular with adults and children. This amazing dessert is prepared without baking.
To prepare blancmange cottage cheese, you will need: 0.5 cups of milk; 1 bag (15 g) of gelatin; 1 bag (10 g) of vanilla sugar; 250 g of cottage cheese; 0.5 cups of sour cream; 0.5 cups of powdered sugar; 2 rings of pineapple (or other fruits). I took the strawberries.
In the milk, dilute the gelatin and leave to swell for 20 minutes.
Mix cottage cheese with powdered sugar, sour cream and vanilla sugar in a fluffy homogeneous mass. Pineapple rings (in our case, berries) cut into pieces. Heat the gelatin to a hot state, but do not boil. Carefully pour the gelatin into the curd mass, mix thoroughly. Add the pineapple pieces (berries) and mix again.
Put the mass in a mold (or in portion forms) and put in the refrigerator to solidify for 4-5 hours. In order for the dessert to come out of the mold without damage, the mold must be dipped in hot water for a few seconds, the blancmange will easily separate from the walls of the mold.
Бланманже творожное.
Нежный десерт, который нравится взрослым и детям. Этот изумительный десерт готовится без выпечки.
Для приготовления бланманже творожного понадобится: 0,5 стакана молока; 1 пакетик (15 г) желатина; 1 пакетик (10 г) ванильного сахара; 250 г творога; 0,5 стакана сметаны; 0,5 стакана сахарной пудры; 2 колечка ананаса (или другие фрукты). Я взяла клубнику.
В молоке развести желатин и оставить для набухания на 20 минут.
Творог смешать с сахарной пудрой, сметаной и ванильным сахаром в пышную однородную массу. Колечки ананаса (в нашем случае ягоды) нарезать кусочками. Желатин нагреть до горячего состояния, но не кипятить. Осторожно влить желатин в творожную массу, тщательно перемешать. Добавить кусочки ананасов (ягоды) и снова перемешать.
Выложить массу в форму (или в порционные формы) и поставить в холодильник для застывания на 4-5 часов. Чтобы десерт из формы вышел без повреждений, форму нужно окунуть в горячую воду на несколько секунд, бланманже легко отделится от стенок формы.
Hot sandwiches with cheese.
1 long fresh loaf (like a French baguette). 200 g of Russian cheese. 2-3 tablespoons of mayonnaise. 2 cloves of garlic. 1/4 bunch of dill and parsley.
Grate the cheese on a large grater, garlic on a small one, chop the greens finely, mix everything with mayonnaise. Cut the loaf obliquely, spread the slices with the resulting mixture. In the oven 190 degrees for 7 minutes on a dry baking sheet.
Горячие бутерброды с сыром.
1 длинный свежий батон (типа французского багета). 200 г сыра российского. 2-3 столовые ложки майонеза. 2 зубчика чеснока. по 1/4 пучка укропа и петрушки.
Сыр натереть на крупной терке, чеснок на мелкой, зелень мелко порубить, все смешать с майонезом. Батон нарезать наискосок, ломтики намазать полученной смесью. В духовку 190 градусов на 7 минут на сухой противень.
Волшебный горшочек для каши из топора.
Закуска к шашлыку, делаем соус и маринуем лук.
Вкусные сухарики к шашлыку, курице, рыбе и праздничному столу.
Блюда с майонезом: - Картофельное пюре, омлет, соус для жарки макарон и риса.
Комментариев нет:
Отправить комментарий